Topsælgere

FlatMesh ™

Den prisbelønnede FlatMesh ™ platform bruger et trådløst netværk, intelligent sensor system, bestående af en samling små enheder der er lette at implementere, udstyret med måling, kommunikation og beregningsmuligheder. De arbejder intelligent sammen ("de snakker med hinanden") for at gøre det muligt at overvåge komplekse konstruktioner eller udfordrende og vanskelige tilgængelige miljøer.

Trådløst netværk.
Systemet er blevet testet og har gennem det sidste årti bevist sin styrke ved implementering i stærkt krævende miljøer,
og forud for dette, 5 års forskning ved UCL, et af ​​verdens førende tekniske universiteter.
Senceive System Integration består af et letvægts operativsystem og moduler der interagerer mellem hver sensor, kommunikerer med hver sensor og derefter tilbage gennem en Gateway til Senceive server og via web interface til brugeren.

Sensorerne selv er mikrokontrol baserede, trådløse netværks enheder baseret på IEEE 802.15.4 der danner et integreret system, som kan overvåge et større eller et mindre fysisk / geografisk område. De arbejder som et selvkonfigureret trådløst netværk, der flytter data fra sensor til nabo sensor gennem netværket. Dette giver en ekstrem robust og fleksibel løsning, der kan tilpasses til mange forskellige og udfordrende opgaver.

Som et resultat af mange års udvikling på sensor interfacet og trådløse algoritmer er batterilevetiden uovertruffen og bør vare mellem 12 og 15 år i typiske situationer med måling hvert 15 minut op til 1 time (gælder: Triaxial Tilt Sensor Node, varenr.: FM3N-IX).

Senceive's Gateways findes i en række forskellige udgaver der sikre data er let tilgængelige, allerede inden monteringsholdet forlader området.
Indstillingerne varierer fra USB tilslutning til en bærbar PC, industriel PC, eller tilslutning via den solcelledrevne Gateway.

Systemet er meget intelligent og gør det muligt at interagere med sensorer og Gateway ved fjernstyring gennem internettet, hvilket gør det muligt at visualisere og styre nøgleelementer i netværket.

Data overføres til den brugervenlige WebMonitor-software eller kan sendes til kundedefineret alternativ software.

FlatMesh ™ System Specifikationer:  
Kommunikationstype: Proprietary FlatMesh™ v3 Mesh Networking Protocols IEEE 802.15.4
Frekvensbånd: 2400 - 2485 MHz ISM Band
Sensor materiale: Støbt aluminium
Netværks størrelse: Typisk op til 95 - 100 noder og flere applikationer inklusive kameraer *
Afstand mellem sensor punkter: Op til 500m
(* rådfør med os gennem Senceive, for at få sammensat den bedste konfiguration)

Certificeringer:

Testet til overensstemmelse med alle væsentlige krav i R & TTE-direktivet 1999/5 / EF og RoHS-direktivet 2011/65 / EU

Network Rail Acceptance
London Underground Approved