Topsælgere
Senceive's FlatMesh platform / produktsortiment er verdens mest pålidelige, robuste, langvarige og omkostnings effektive trådløse overvågningssystem, der er eksplicit designet til monitorering af civil infrastruktur, bygnings- og anlægsmonitorering.

Senceive's løsninger er blevet anerkendt gennem sin brede anvendelse af mange brugere i bygning- / anlægsindustrien,
hvor 1000 monitoreringsenheder er blevet monteret hver måned igennem flere år.
Sencieve's FlatMesh løsning vinder store priser internationalt, herunder det prestigefyldte "Monitoring Project of the Year" på International Tunneling Awards.

Senceive's unikke trådløse monitoreringsteknologi kombinerer lavt strømforbrug og ultra langt liv, intelligent processering, stor præcision og høj stabilitet!
Senceive har et ubarmhjertigt fokus på R&D med fremragende kundeservice og anvender sin knowhow og ekspertise til at løse udfordrende og vanskelige strukturelle / geotekniske overvågnings problemer.

Senceive er en britisk virksomhed, men med international rækkevidde og er den globale benchmark for overvågning.
Nye, men dokumenterede, pålidelige produkter udvikles løbende, sortimentet udvides, med fokus på brugervenlighed når overvågningsopgaven skal løses.
Med denne løbende innovation gør Sencieve det muligt at overvåge et stadig bredere udvalg af opgaver hurtigt, nemt, sikkert og meget effektivt.
Senceive systemer er monteret på 100'erne af monitoreringsprojekter over hele Storbritannien og resten af verdenen og er en vigtig forudsætning for at styre infrastrukturen i verdens byggeri miljøer.
 
Hos pro-måling er vi meget glade for at vi nu kan tilbyde Senceive's monitoreringsløsninger på det danske marked!