Topsælgere

pro-service:

Mange gange er det godt at få en grundig gennemgang af dit nye måleinstrument.
Andre gange er du som kunde i stand til selv at lære brugen af måleinstrumentet og skal derfor ikke betale for et besøg og undervisning.
Tidligere har vi som udgangspunkt prissat vores produkter med denne service som en fast del at løsningen MEN, med vores nye koncept ”pro-service” får du nu muligheden for at vælge dette til eller fra.

Vi har på de produkter, hvor vi anbefaler en undervisnings løsning sammen med produktet, som standard sat prisen for ”pro-service” som et muligt tilvalg sammen med produktet. Du kan derfor vælge ”pro-service” ved at sætte et flueben og vælge denne løsning.

Hvis du vælger ”pro-service” bliver du kontaktet af pro-måling, hvor vi aftaler dato for levering og undervisning.

Der er forskellige niveauer afhængigt af, hvor kompleks instrumentet er og dermed hvor lang tid der skal bruges. Det er nemlig vigtigt at du som køber føler dig tryg ved instrumentet, når vi forlader dig igen!

Vi har vurderet at mange instrumenter ikke behøver gennemgang, men du kan altid vælge en ”pro-service” pakke alligevel. Så kommer vi ud og giver en introduktion og gennemgang af instrumentet.
Kontakt os gerne for vejledning hvis du har brug for hjælp til valg af ”pro-service” pakke!

Telefon: 2167 0036
E-mail: info@pro-maaling.dk

pro-måling
- så får du den rigtige løsning

Model/varenr.: pro-service 1
0 anmeldelser

Instrumenter som ved levering kræver en betjenings gennemgang. Rotationslasere og større afstandsmålere. Ca. 1 times gennemgang hos dig.

1.000,00DKK  u/Moms
( 1.250,00DKK  m/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: pro-service 2
0 anmeldelser

Instrumenter som ved levering kræver en grundig betjenings gennemgang og måleteknisk undervisning. Kabelsøgere, digitale nivellerinstrumenter og teodolitter. Ca. 2 timers gennemgang og træning hos dig.

2.000,00DKK  u/Moms
( 2.500,00DKK  m/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: pro-service 3
0 anmeldelser

Instrumenter som ved levering kræver en grundig betjenings gennemgang, en udvidet måleteknisk undervisning med fokus på software og dataudveksling. Builder, 3D DISTO, GPS og TPS. ca. 4 timers gennemgang og undervisning hos dig.

5.000,00DKK  u/Moms
( 6.250,00DKK  m/Moms )
ekskl. levering