Stonex R1 Plus, 2" Elektronisk manuel Totalstation

24.585,00DKK  u/Moms
( 30.731,25DKK  m/Moms )
ekskl. levering

Stonex R1 Plus, 2" Elektronisk manuel Totalstation

Model/varenr.: SX-B20-220058
Vægt: 5,1 kg
Stonex R1 Plus, 2" Elektronisk manuel Totalstation

Ledsageren til alle professionelle opmålere
Stonex R1 Plus Total Station, præcise afstands- og vinkelmålinger, koncentreret i 5 kg ren teknologi.

Det perfekte værktøj, når det topografiske arbejde kræver en let og hurtig maskine, der arbejder hele dagen takket være 26 timers kontinuerlig driftstid. Onboard programmerne, der er inkluderet som standard, gør R1 Plus velegnet til alle byggepladser, kortlægning og afsætnings opgaver.

Ingen begrænsning for afstandsmålinger, op til 5.000 m med et enkelt prisme og op til 600 m – med 2" vinkelnøjagtighed, garanterer altid en pålidelig punkt beregning.

R1Plus er designet til at modstå regn og støv: IP66 certificeringen giver mulighed for at fortsætte med opmålingen selv under hård regn. Det fysiske design er kendetegnet ved sin robuste mekaniske struktur, og det højtydende teleskop med 30X forstørrelse og belyst tråd kors giver den bedste observations kvalitet i alle lysforhold.

STOR DISTANCE MÅLINGER
Takket være den højtydende EDM garanterer R1 Plus langdistancemålinger: 600 meter i reflektorløs tilstand og op til 5.000 meter ved hjælp af et enkelt prisme med millimeter nøjagtighed.
Hurtig, præcis, pålidelig
Måler afstande på et sekund, med 2 mm nøjagtighed, gør ethvert job ekstremt omkostningseffektivt og pålideligt. Den brede vifte af applikations i softwaren gør det muligt at fuldføre landmålingsopgaver direkte på arbejdspladsen.
3 DAGES ARBEJDE
Lavt strømforbrug og de to høj kapacitets batterier giver et kontinuerligt arbejde op til 26 timer og måler over 1.000 afstande.
HØJ BESKYTTELSES CERTIFICERING
IP66 støvtæt/vandtæt rating sikrer R1 Plus en høj pålidelighed under alle vejrforhold og gør det muligt at fortsætte med at arbejde selv under meget fugtige forhold, og hvor der er sand og støv til stede.

BROCHURE

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: