-13%
Model/varenr.: 17696-0102
0 anmeldelser
"Zircon" Med et meget detaljeret display lokaliserer og viser denne metalscanner, hvilken type af metal der er tale om, og hvor dybt i cm metalgenstanden ligger. Skelner automatisk mellem magnetisk metal (f.eks. armeringsjern) og ikke-magnetisk metal (f.eks. kobberrør). Sæt knappen på ON og kalibrer, træk sideværts, så vises kanterne samt midten af metalgenstanden på displayet. Drives af 9V batteri.De angivne værdier er normalværdier for søgning gennem gips, træ, fliser, marmor, beton m.m. Leveres uden batterier!
1.598,00DKK  u/Moms
( 1.997,50DKK  m/Moms )
1.827,00DKK  u/Moms
Du sparer: 229,00DKK
ekskl. levering
Model/varenr.: 13834-0104
0 anmeldelser
"Zircon" Med lydsignal, display og lysdiode der viser centrum af stolpen. Til søgning af træ- eller metalstolper i vægge, loft eller gulv. Indikerer og finder også spændingsførende ledninger. Tre stillinger til søgning: stolpe, metal eller spænding. Indbygget stift til mærkning. Tryk vægscanneren mod underlaget og kalibrer, træk sideværts og hold scanneren trykket ned under hele operationen, centrum af stolpen vises på displayet og markeres af lysdioden. Drives af 9-volt batteri. De angivne værdier er normalværdier for søgning gennem gips eller lignende. Fungerer også godt på træ og fliser men alt afhængigt af massefylden kan søgedybden reduceres.Leveres uden batterier!
1.195,00DKK  u/Moms
( 1.493,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 17695-0103
0 anmeldelser
"Zircon" Stolpesøger med lydsignal, display og lysdiode der viser centrum af stolpen. Til søgning af træ- eller metalstolper i vægge, loft eller gulv. Indikerer og finder også spændingsførende ledninger. Fire stillinger til søgning: stolpe (19 mm), stolpedybde (38 mm), metal og spænding. Tryk knappen på siden ind og kalibrer, træk sideværts og hold knappen trykket ind under hele operationen, centrum af stolpen vises på displayet og markeres af lysdioden. Drives af 9V batteri. De angivne værdier er normalværdier for søgning gennem gips eller lignende. Fungerer også godt på træ og fliser men alt afhængigt af massefylden kan søgedybden reduceres. Leveres uden batterier!
695,00DKK  u/Moms
( 868,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 13972-0106
0 anmeldelser
"Zircon" Med lydsignal, display og lysdiode der viser centrum af stolpen. Til søgning af træ- eller metalstolper i vægge, loft og gulv. Indikerer og finder spændingsførende ledninger. Tryk knappen på siden ind og kalibrer, træk sideværts og hold knappen trykket ind under hele operationen, centrum af stolpen vises på displayet og markeres af lysdioden. Drives af 9-volt batteri. De angivne værdier er normalværdier for søgning gennem gips eller lignende. Fungerer også godt på træ og fliser men alt afhængigt af massefylden kan søgedybden reduceres. Leveres uden batterier!
495,00DKK  u/Moms
( 618,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 17694-0104
0 anmeldelser
"Zircon" Stolpesøger med lydsignal og lysdiode der viser centrum af stolpen. Til søgning af træ- eller metalstolper i vægge, loft eller gulv. Indikerer og finder også spændingsførende ledninger. Den seneste udvikling fra Zircon med et unikt ergonomisk design. Tryk knappen på siden ind og kalibrer, træk sideværts og hold knappen trykket ind under hele operationen, kanterne af stolpen markeres af lysdioden. Drives af 9V batteri. De angivne værdier er normalværdier for søgning gennem gips eller lignende. Fungerer også godt på træ og fliser men alt afhængigt af massefylden kan søgedybden reduceres.Leveres uden batterier!
295,00DKK  u/Moms
( 368,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 17693-0105
0 anmeldelser
"Zircon" Stolpesøger med lysdiode der viser kanterne af stolpen. Til søgning af træ- eller metalstolper i vægge, loft eller gulv. Den seneste udvikling fra Zircon med et unikt ergonomisk design. Tryk knappen på siden ind og kalibrer, træk sideværts og hold knappen trykket ind under hele operationen, kanterne af stolpen markeres af lysdioden. Drives af 9V batteri. De angivne værdier er normalværdier for søgning gennem gips eller lignende. Fungerer også godt på træ og fliser men alt afhængigt af massefylden kan søgedybden reduceres.Leveres uden batterier!
195,00DKK  u/Moms
( 243,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering
Model/varenr.: 13968-0102
0 anmeldelser
"Zircon" Advarer med lydsignal ved vandutæthed. Placer detektoren under køkkenbordet, opvaskemaskinen, vaskemaskinen eller hvor der er risiko for utætheder og oversvømmelse. Advarer med en kraftig lyd ved kontakt med vand og lyder i op til 72 timer. I hvilestilling holder batteriet ca. 2 år. Akustisk advarsel, når batteriet skal udskiftes.Drives med 9-volt batteri.Leveres uden batterier.
250,00DKK  u/Moms
( 312,50DKK  m/Moms )
ekskl. levering