Fra: Leica

LINO P3

1.295,00DKK  u/Moms
( 1.618,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering

LINO P3 Selvnivelerende priklaser med 3 laserprikker; 1 ned, 1 op og 1 lige frem. LINO P3 har en rækkevidde op til 15m og er selvnivellerende indenfor 4 grader. Perfekt synlige laserstråleprikker. Lino P3 er støv og stænktæt ~ IP54. Inkl. 3 AA batterier.

Model/varenr.: 777067
Vægt: 2,26

Leica Lino P3 er fremragende til at lodde op og ned og overfører alle de punkter, du skal bruge, hurtigt og præcist.
Den er udstyret med Power Range Technology ™, en magnetisk multifunktionel adapter og er selvnivellerende. Det er ikke nødvendigt med den kedelige tilpasning for at få vandrette eller lodrette punkter. Mindre på ± 4 ° kompenseres automatisk. Hvis vinkelforskydningen er større, projekteres punkterne ikke. Fejl er forhindret!
Leica Lino P3 er fremragende til lodning op og ned. Laserstrålen projekteres over og under instrument, der tillader dig at overføre referencepunkter hurtigt og effektivt, fx fra gulv til loft.
Adapteren der leveres med Leica Lino P3 positionerer instrumentet hurtigt og med absolut præcision. Du kan opsætte adapteren over kanter og profiler, vedhæfte det til cirkulære kolonner eller montere det på stål og jern rør med den integrerede magnet.
Leica Lino P3 er støv og stænktæt ~IP54 og kan låses for at beskytte instrumentet under transport.

Indhold i pakken:

  • Måleskive
  • Magnetisk multifunktions adapter
  • Alkaline batterier (type AA, 3 × 1.5V)
  • Bæretaske
  • Kuffert

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: