Fra: Leica

LINO L360

2.970,75DKK  u/Moms
( 3.713,44DKK  m/Moms )
3.495,00DKK  u/Moms
Du sparer: 524,25DKK
ekskl. levering
LINO L360 Nivelleringsinstrument, 360° horisontal linje tæt ved gulvniveau, 180° vertikal linje. Vel-dæmpet pendul-baseret selv-nivellering, 1,5 mm @ 5m horisontal nøjagtighed. Genopladelig batteripakke for udvidet drifttid.Støvtæt og beskyttet mod vandsprøjt – IP65
Model/varenr.: 790509
Vægt: 3.000

360° horisontal linje tæt ved gulvet
Du behøver ikke dreje apparatet for at overføre referencepunkt fra en side til den modsatte. Desuden er laserlinjen meget tæt på gulvet. Det gør især niveau-kontrol meget let.

Pendul-baseret selv-nivellering
Instrumentet opsættes hurtigt takket være det vel-dæmpede pendul og overfører uden besvær horisontale og vertikale linjer. Mindre fejlretnings-vinkler på 3,5°± 0,5° kompenseres automatisk. Hvis hældningen er udenfor disse grænser, vil laserlinjerne blinke for at undgå fejl.

Genopladelig batteripakke
Intet behov for at købe en masse batterier. Med den indbyggede genopladelig batteripakke og udvidet driftstid over 20 timer er L360 et pålideligt værktøj på din byggeplads.

Smart mini stativ-adapter
Det er meget mere end et
lille stativ. Med de integrerede magneter kan det sættes på stålrør eller jernrød og anvendes som vægbeslag. For at sætte det på en ikke-magnetisk overflade tages bare et søm, og det hænges op.

Indhold i pakken:

  • Måleskive
  • Magnetisk mini stativ-adapter
  • International lader med 4 stik
  • Kuffert

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: