Fra: Leica

LINO L2+

2.095,00DKK  u/Moms
( 2.618,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering

LINO L2+ Nivelleringsinstrument inkl. 3 AA batterier. LINO L2 har en rækkevidde op til 15m og op til 30m med detektor og er selvnivellerende indenfor 4 grader. Forbedrede udgangs vinkel sikrer fremragende synlighed og udvidelse af laser linjer som bl.a. m

Model/varenr.: 783711
Vægt: 2,5

Det tidkrævende og trættende arbejde med tegning af streger på væggen, er en saga blot. Leica Lino L2+ projekterer linjerne præcist, hurtigt og nemt - så du kan koncentrere dig om jobbet.
Den forbedrede udgangs vinkel sikrer fremragende synlighed og udvidelse af laser linjer og giver perfekt nivellering og justering på lang afstand.Instrumentet er hurtigt og ubesværet sat op til at til projektere vandrette eller lodrette linjer.
Mindre afvigelser på ± 4 ° kompenseres automatisk. Hvis hældning er uden for disse grænser, projekterer instrumentet ikke nogen linjer og fejl er derfor forhindres.
Den forbedrede udgangs vinkel sikrer fremragende synlighed og udvidelse af laserlinjen for perfekt nivellering og justering på lang afstand. Det er muligt, fx at overføre referencepunkter fra den ene væg til den næste.
Efterlad dit vaterpas og snor værktøjskassen.
Puls funktionen er ikke blot en energibesparende funktion: den giver dig også mulighed for at finde laserlinjer ved hjælp af en laser detektor, selv i meget lyse lysforhold. En række akustiske signaler fra detektoren angiver den præcise position på laserstrålen.
Du kan manuelt slukke for den selvnivellerende funktion ved hjælp af lås-funktionen. Laserlinjen kan derefter stilles i enhver vinkel. Låsen fungerer også som transport beskyttelse.

Indhold i pakken:

  • Målskive
  • Magnetisk Multifunktionel adapter
  • Alkaline batterier (type AA, 4 x 1,5V)
  • Bæltetaske
  • Kuffert

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: