Fra: Leica

LINO L2

1.695,00DKK  u/Moms
( 2.118,75DKK  m/Moms )
ekskl. levering
LINO L2 Nivelleringsinstrument inkl. 3 AA batterier. LINO L2 har en rækkevidde op til 15m og op til 30m med detektor og er selvnivellerende indenfor 4 grader. Perfekt synlig laserstråle som bl.a. markerer 90 graders vinkel. Nøjagtighed er 1mm
Model/varenr.: 757225
Vægt: 1.064

Det tidskrævende og kedelige arbejde med at tegne linier på væggen hører fortiden til. Leica LINO™ L2 projekterer nøjagtigt, hurtigt og let – og gør det muligt for dig, at koncentrere dig om dit arbejde.
Libeller og linjer er et levn fra fortiden, Leica Lino L2 er nu den nemme måde at overføre referencer fra den ene væg til den anden. Det er her det store glas viser hvad den er lavet af.
Den enkle måde at sikre, at væg og gulv fliser møder hinanden. Arbejdet med at rette ind, som f.eks. markering af 90° vinkler, udføres ved tryk på én knap. Du sparer virkelig tid!
Du kan manuelt slukke den selvnivellerende funktion ved hjælp af låsefunktion. Laser linien kan derefter projekteres i enhver vinkel.
Låsen fungerer også som transport beskyttelse.
Puls funktion er ikke blot en energibesparende tilstand. Den giver dig også mulighed for at finde laser linjer ved hjælp af en laser-detektor, selv i meget lyse lysforhold. En række akustiske signaler fra detektoren angiver den nøjagtige position af laserstrålen.

Indhold i pakken:

  • Måleskive
  • Magnetisk mltifunktionsadaper
  • Kugle adapter til stativ
  • Alkaline batterier (type AA, 3 × 1.5V)
  • Bæretaske

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: