Fra: Leica

3D DISTO køreklart sæt

Ring for pris
+4521670036

3D DISTO køreklart sæt

Model/varenr.: 784357
Vægt: 9 kg

Styret af praktisk håndholdt enhed – via kabel eller trådløst via WLAN. Målingerne kan aktiveres på den klare, højopløsnings skærm og blive vist som en tegning. Til opgaver, hvor du har behov for at have hænderne fri, er der en enkel fjernbetjening – det har aldrig været lettere.

Det store plus med Leica 3D Disto:

Velegnet til alle målingerne i rummet.

Måling af separate punkter med reference til referencepunkt.

Måler automatisk alle vægoverflader, horisontale eller vertikale: Definer blot områder, der skal måles, mellemrummet mellem målinger og start. Ingen detaljer glemt, vinkler og emner udenfor planet opfanges.

Folde-ud funktion: Skift fra vandret plan til lodret plan – for måling af detaljer på vægge, for visualiseringer eller for at kontrollere tidligere målte værdier/punkter.

Nyttige værktøjer til måling af vinduer og rørforbindelser reducerer den nødvendige arbejdsindsats.

Automatisk oprettelse af tegninger med afgrænsninger, foldemærker og dataeksport: Data kan printes uden yderligere forarbejdning.

Detaljer er altafgørende ved opmåling af et rum. Applikationsprogrammet »Room scan« giver yderligere funktioner til måling af vægoverflader og måler automatisk områder, som på forhånd er defineret af dig. Du kan også referere dine målinger til et udgangspunkt/referencepunkt på din byggeplads.

Har du brug for undervisning - husk at du kan vælge "pro-service 3" til dette produkt! Læs mere her!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: